Szanujemy Twoją prywatność. Nie nawidzimy SPAMU tak jak Ty i nie robimy tego w trosce o jak najlepsze relacje z Tobą. Tworzenie konta oznacza, że odpowiadają Ci Warunki korzystania z usługi ,firmy Polityka prywatności oraz Warunki korzystania z plików cookie.


Publikacja postów


0

0

1 min

Publikuj natychmiast swoją treść na Facebook.

Jeśli jesteś już gotowy by opublikować swoją treść kliknij w przycisk "Opublikuj". Twoje treści automatycznie zostaną opublikowane w mediach społecznościowych.

Opublikowanego posta nie możesz zedytować. Możesz edytować jedynie posty, które znajdują się jeszcze w kolejce lub te, które są zaplanowane.

Może się zdarzyć tak, że tworząc treści na wiele kont na raz, że po kliknięciu w przycisk "Opublikuj" niektóre posty mogą trafić "W kolejce". Stanie się tak jeśli się okaże, że na przynajmniej jednym z kont nie posiadasz praw wyższych od "Redaktora". Przeczytaj o uprawnieniach.

Przeczytaj również:

Współdzielisz konto z innymi użytkownikami? Zamiast publikować możesz dać je do kolejki, gdzie wszyscy z uprawnieniami będą mieli wgląd. Dowiedz się więcej.

Ważne:

Jeśli nie widzisz przycisku "Opublikuj" to znaczy, że masz nałożone prawa Redaktora. Jedyną akcją jaką możesz podjąć to przekazać utworzony post do kolejki, gdzie ktoś z wyższymi prawami zaakceptuje bądź odrzuci Twój post.

Co Cię może zainteresować?

  • Posty w kolejce
  • Uprawnienia do kont

Komentarze ( 0 )